Köpa hemsida eller starta webbshop till företag med webbsajt.nu
  • Marknadsföring på internet

    Vi ger dig den bästa och effektivaste marknadsföringen på internet för att bli framgångsrik
Kontakta mig

Marknadsföring på internet

Vi hjälper din hemsida till första sidan på Google och andra sökmotorer med vår effektiv marknadsföring på internet. Marknadsföring på internet är en enastående kanal för företag att profilera sig via och nå ut till nya kundgrupper. Men det är många som slåss om uppmärksamheten på nåtet. Därför är riktad internetmarknadsföring och sökmotoroptimering (SEO) en god investering för din verksamhet.

Analys

Öka dina kunskaper om din verksamhet online

SEO

Öka din synlighet på Google

Konvertering

Vi omvandlar dina besökare på sidan till kunder

AdWords

Garanterat öka trafiken till din hemsida

Uppföljning

underhåll, optimering och uppföljningsanalys

Analys

Genom analyser ser man och följer allting som rör er verksamhet på nätet. Själva analysarbetet går ut på att mäta, samla in och analysera aktuell data.

AdWords

Med hjälp av sponsrade länkar kan man leda många fler besökare och garanterat öka trafiken till din hemsida.

SEO & CRO

SEO & CRO gör att dina potentiella kunder kan uppsöka dig utan att du ens behöver anstränga dig, tar kontakt med er och blir kund.

Uppföljning

Vi kommer noga följa utvecklingen av er hemsida. Vi ser hur era sökord klättrar uppåt på sökmotorerna och håller koll på hur trafiken till hemsidan beteer sig.

Beställ internetmarknadsföring och få en gratis sökordsanalys

Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer
Kontakta mig

Vanliga frågor

 Vad är SEO/sökmotoroptimering?
SEO är en förkortning för det engelska Search Engine Optimization som på svenska är Sökmotoroptimering. Sökmotoroptimering kallas även iblans sökordsoptimering och sökoptimering. Genom sökmotoroptimering ökar du din synlighet på Internet och genererar fler potentiella kunder till din hemsida. Om en potentiell kund söker efter din produkt eller tjänst på tex Google, och ni ligger långt ner på sökresultatet så kommer kunden sannolikt att välja ett konkurrerande företag som ligger före er på sökresultatet.

 Vad är konverteringsoptimering?
Genom att förstå vad besökarna gör på din hemsida genom analyser kan vi förbättra och effektivisera målen på din hemsida. Kort sagt vi omvandlar besökare till kunder med konverteringsoptimering. Detta gör vi genom A/B testningar, där vi strukturerat utför tester på hemsidan/webbshopen där vi sedan analyserar och mäter resultaten.

 Varför är det viktigt att följa upp med analyser?
Analyser ligger till grund för allt arbete som görs för din verksamhet på Internet. Analyserna ger dig och oss kunskap och de verktygen vi behöver för att ständigt utveckla din marknadsföring och framgång på webben.

 Är det viktigt att ha sitt sökord i domännamnet?
Generellt sätt är det bästa att ha sitt varumärke i domänen, om man kan kombinera det med ett sökord är det jätte bra. Men i dag spelar sökordet i domänen ganska liten roll för din optimering så det är bättre att försöka visa upp sitt varumärke här.

 Måste jag ha min hemsida/webbshop hos er för att kunna ta del av er Internetmarknadsföring och SEO?
Nej det behöver du inte, oavsett vad du har för webblösning idagsläget så kan vi hjälpa dig att nå större framgång. Vi gör dig synliga, vi ökar din trafik och ger dig fler kunder oavsett vilken leverantör du har i dag.

Vad våra kunder säger

"Vi hamnar alltid högt på Google när man söker efter ett tryckeri och vi får minst två-tre stycken konkreta förfrågningar via frågeformuläret på vår hemsida varje dag."


Marie Tesséus Ling & Johan Tesséus, 
Fyris-Tryck
"Vi hade funderat ett tag på hur vi skulle göra för att synas bättre på nätet och komma högre upp på Google. När vi sedan fick kontakt med Mindsnake som också gjort vår hemsida så tog det bara ett par veckor så var vi uppe på första sidan på Google"

Carina Björck,
Vattholma Mekano
"Den ökade trafiken till min sida (som nu är mätbart) är ovärdelig för mig och fler kunder väljer att kontakt POS-SYS."


Andrés Pontio, 
POS-SYS Kassasystem

Adress

Östra Ågatan 43
753 22 Uppsala

Mån – fre 9:00 – 16:30

Kontakt

018 – 472 15 00
hello
o
@
o
webbsajt.nu
Köpa hemsida eller starta webbshop till företag med webbsajt.nu logo