Köpa hemsida till företag eller starta en webbutik

Om oss


Tjänsten webbsajt.nu är ett 100% webbaserat verktyg som låter dig skapa och uppdatera innehållet och designen på din hemsida eller webbshop utan några som helst förkunskaper.


Fredrik Axelsson
VD / Systemarkitekt

Joakim Åkerfeldt
Webbdesigner

Linus Lövholm
Senior webbutvecklare

Johan Oliwsson
Webbutvecklare

Vår story


Lova att inte berätta detta för någon men vi är jättegamla. Vår historia började en eftermiddag i oktober1996 när vi hade levererat vår första hemsida. Det var Akademiska sjukhuset i Uppsala som ville veta hur de skulle göra för att ändra i texter och bilder på sajten. På den tiden fanns det bara ett svar: ”Lär er programmera eller låt oss ändra texter och bilder åt er”. Men det kändes bara omständigt och fel.

Under internets barndom var det alltså krångligt att uppdatera sin hemsida. Marknaden för webbyråer växte därför snabbt och kunderna fick betala för höga konsultarvoden för enkla sysslor som att fixa stavfel eller skriva nya öppettider. Det var en ineffektiv och tidsödande apparat att skicka textförslag fram och tillbaka via mail. Det värsta för oss var dock att det stal tid ifrån det vi älskar: att uppfinna och utveckla nya funktioner.

Vi började experimentera och skapade funktioner så att vem som helst skulle kunna redigera en hemsida utan tekniska kunskaper. Resultatet blev vårt mycket enkla CMS – ett verktyg där kunden själv, med enkelhet, kan uppdatera text och bild enligt önskemål.
För att sätta CMS-verktyget på prov stack vi ut hakan och satte ett lågt och fast pris på obegränsad support. Om vår uppfinning inte var enkel nog skulle vi bli nerringda av frustrerade kunder i behov av hjälp och det utan att tjäna en extra krona på samtalen. Vi tänkte att det var rätt väg för att tvinga oss att skapa enkelhet. Och det lyckades! Våra kunder behöver aldrig oroa sig för att behöva dyr support - och vi kan med lätthet hantera de få samtal vi får.

Idag har vårt CMS-verktyg en stor mängd moderna funktioner där du kan sköta både hemsida, webbshop och mycket mer. Du kan till och med ändra designen på din hemsida utan att kunna någonting om programmering. Och kom ihåg - skulle du köra fast så finns vi alltid ett samtal eller mail bort. Utan att det kostar dig en krona mer.

Vi anstränger oss ständigt att vidareutveckla verktyget. Våra kunder har alltid varit en viktig källa till idéer för att arbeta smidigare och kunna göra mer med sin hemsida. Välkommen att bli kund hos oss och berätta vad som är viktigast för dig. Vem vet, kanske är det just din idé som blir nästa förbättring i våra verktyg. =)

Bolagsinformation


webbsajt.nu ägs och utvecklas av Mindsnake Information Systems AB i Uppsala. Mindsnake är en av Sveriges äldsta och mest erfarna webbyråer och grundades 1995 av Fredrik Axelsson. Sedan 2007 är Mindsnake ett aktiebolag med verksamhet inom rådgivning, design, webbutveckling och marknadsföring på webben.

Vill du också bidra till en bättre webb?

Fyll i formuläret så hörs vi.
Kontakta mig