Köpa hemsida till företag eller starta en webbutik

ROI Fastighetsmakleri

ROI makleri startade 2012 och har sedan dess sakta men säkert vuxit. Idag är de tre mäklare, Daniel Söderström, Mattias Hellström, Staffan Fritzell och en inredare, Katarina Liljeström. 

ROI är ett klassiskt fastighetsmäklarföretag i den meningen att de lägger full fokus på försäljningen av din bostad. De fokuserar inte på kringtjänster. Som ett mindre företag i branschen anstränger de sig maximalt för att överträffa kunders förväntningar.

ROIs filosofi och affärsidé har hela tiden varit att ha hög kvalitet och vara extra noggranna med hur de marknadsför en bostad. Eftersom de har stor erfarenhet av mäklarbranschen i Uppsala, vet vi när och hur det ska göras ROI anser att vid varje försäljning måste man titta på vad som är bäst för just den enskilda bostaden. De har också bestämt sig för att förmedla maximalt två bostäder per mäklare och vecka. Just för att alltid ha gott om tid för varje försäljning.

De ser vissa likheter med mindre företag i andra branscher. Utan full fokus på kunden är det extremt svårt att överleva. Den bästa marknadsföringen är självklart rekommendationer från gamla kunder. På ett litet mäklarkontor är alla engagerade, känner ansvar och bryr sig om företaget och dess rykte.