Köpa hemsida eller starta webbshop till företag med webbsajt.nu
  • Hemsida till företag

    En attraktiv hemsida är ett utmärkt verktyg för att göra framgångsrika affärer
Kontakta mig

Skapa hemsida till företag billigt och enkelt

Vill du skapa förtroende hos dina kunder är en attraktiv hemsida ett utmärkt verktyg för ditt företag att göra framgångsrika affärer. Vi hjälper dig att skapa hemsida till ditt företag billigt och enkelt. En snygg och slagkraftig hemsida ökar både dina kontakter och för kunden närmare dig. Detta vill vi hjälpa dig med.

Skapa din egen hemsida idag hos webbsajt.nu

En attraktiv och lättillgänglig hemsida

Vi kan hjälpa ditt företag att starta en hemsida för att nå en bredare kundkrets och öka försäljningen. Med vårt enkla verktyg kan du kostnadseffektivt bedriva din hemsida och hitta helt nya sätt att bedriva affärer.
Grafisk design
Obegränsat antal sidor
10 e-postadresser
Responsiv design
Social media integration
Uppdateringar 
Designeditor
1 språk (möjlighet att lägga till fler)
Webbhotell (drift)
Sökmotorvänlig
Google Maps integration
Daglig backup
Läsvänliga adresser
Google Analytics integration
Fri support

Bli mer attraktiv och låt din hemsida sticka ut

Med det lättanvända publiceringsverktyget är det ungefär lika enkelt att skapa och sköta egen hemsida som att sätta upp post-it-lappar. Du behöver inga förkunskaper för att skapa och uppdatera din hemsida. 

Driften och den tekniska utvecklingen står vi för. Behöver du hjälp är kompetent support ett samtal bort. Via din skräddarsydda hemsida kan dina kunder få svar direkt på många av sina frågor om din verksamhet.

Skapa din egen hemsida idag hos webbsajt.nu

3 månader kostnadsfritt

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig igång
Kontakta mig

Vanliga frågor

 Hur går det till att köpa hemsida hos webbsajt.nu?
I samband med att du kontaktar oss, så ställer vi några frågor om dina behov och önskemål. Därefter tar designprocessen vid och kontaktar dig med några ytterligare frågor samt ger instruktioner för hur du skickar material till oss. Din nya hemsida lanseras efter det att du godkänt den.

 Vad krävs av mig?
Inga förkunskaper krävs för att arbeta med hemsidan och uppdatera den. Innan lansering behöver du vara tillgänglig för oss, så att vi kan ställa frågor och komma framåt i designprocessen. Du måste själv skriva dina texter och lägga in eventuella bilder. Detta gör du enkelt i vårt publiceringverktyg och ingenting publiceras förrän du är helt nöjd.

 Hur vet jag att jag blir nöjd?
Det är vår uppgift att leda processen i nära samarbete med dig. Vi kan hemsidor och vet allt om hur webben fungerar. Vi ger dig vägledning och konkreta förslag på hur du skapar en attraktiv hemsida och du har hela tiden möjlighet att påverka vårt arbete. Skulle du - mot förmodan - vara missnöjd med vårt samarbete, så har du rätt att avbryta och få pengarna tillbaka. En lanserad hemsida anses dock alltid som godkänd av dig.

 Kan jag uppgradera min hemsida med fler funktioner?
Absolut. Detta är den stora styrkan med vår avancerade plattform. Vi fixar det mesta - allt från avancerade intranät till webbaserade bemanningssystem.

 Kan jag flytta min befintliga hemsida till webbsajt.nu?
Ja, inga problem. Vi hjälper dig att flytta din nuvarande hemsida till webbsajt.nu. Kostnaden beror på hur mycket information som ska flyttas, så kontakta oss för en offert.

Vad tycker kunderna?


"Vi är mycket nöjda med hur 
Mindsnake lägger upp arbetet för 
lyckat resultat."

Klaus Pontvik, 
Uppsala Internationella Gitarfestival

”Mindsnake har hjälpt oss förnya och förbättra vår hemsida. Vi hamnar alltid högt på Google när man söker efter ett tryckeri och vi får minst två-tre stycken konkreta förfrågningar via frågeformuläret på vår hemsida varje dag."

Marie Tesséus Ling & 
Johan Tesséus,
Fyris Tryck AB
"Jag har länge varit på väg att skaffa en hemsida. Mindsnake löste allting på ett mycket smidigt och professionellt sätt! Innovativ och lätthanterlig teknisk design så att till och med jag kan hantera och uppdatera hemsidan själv."

Johan Gestblom,
Salong Amadeus

Adress

Östra Ågatan 43
753 22 Uppsala

Mån – fre 9:00 – 16:30

Kontakt

018 – 472 15 00
hello
o
@
o
webbsajt.nu
Köpa hemsida eller starta webbshop till företag med webbsajt.nu logo