Köpa hemsida till företag eller starta en webbutik

Bli synlig med sökordsoptimering


Sökordsoptimering (SEO) har blivit den i särklass viktigaste marknadsföringsaktiviteten som du kan investera i. Hur synlig är din hemsida hos Google? Kommer dina konkurrenter högre upp i Googles rankning? Känns det som att du inte får ut maximalt av din övriga marknadsföring? Vi hjälper din hemsida till toppen hos Google och andra sökmotorer.

Pålitlighet - Hjälpsamhet - Enkelhet - Kreativitet - Briljans

Kontakta migSteg 1: Nulägesanalys/förstudie


Vi börjar med att göra en nulägesanalys/förstudie. I denna tittar vi närmare på ditt företags hemsida avseende sidrankning, uppbyggnad och innehåll samt bestämmer vilka målsättningar projektet ska ha.

Steg 2: Sökordsanalys


Nästa steg är att vi har en gemensam workshop där vi tar fram cirka 5 sökord som används för att hitta er hemsida. Det handlar om att hitta relevanta sökord för din bransch, om företagets verksamhet, produkter och tjänster, kompetenser, geografiskt läge mm.

Steg 3: Sökmotoroptimering On-page


Därefter följer en så kallad sökmotoroptimering on-page. Vi förfinar texter och lägger in relevanta sökord. Vi sökmotoroptimerar och analyserar hemsidans källkod och struktur, inklusive interna länkar, undersidor, URL-adresser, html-taggar, alt-taggar i bilder, metabeskrivningar mm.

Steg 4: Sökmotoroptimering Off-page


Nästa steg är en så kallad sökmotoroptimering off-page, vilken i huvudsak består av så kallade länkbyggen. Vi värderar tänkbara in-länkar från dina leverantörer och partners och ser till att din hemsida finns i webbkataloger, artikelkataloger och Google Places.