Köpa hemsida eller starta webbshop till företag med webbsajt.nu
  • Starta webshop för företaget

    Det enklaste sättet att nå nya kunder, 
    göra fler affärer, och tjäna pengar medan du sover
    Kontakta oss nedan för en egen webbshop
Kontakta mig

Starta webshop billigt och enkelt

Allt fler företag och kunder köper och säljer via internet. Elektronisk handel av produkter och tjänster är både enkelt och effektivt eftersom köpare och säljare kan undvika mellanhänder. Men hur lyckas ett företag att etablera en framgångsrik webshop för varor och tjänster? På webbsajt.nu vet vi hur det går till. 

Starta din webshop billigt och enkelt hos webbsajt.nu

Nå en bredare kundkrets

Vi kan hjälpa ditt företag att starta en webshop för att nå en bredare kundkrets och öka försäljningen. Med vårt enkla verktyg kan du kostnadseffektivt bedriva webshop och hitta helt nya sätt att bedriva affärer.

Obegränsat antal produkter
Mobilanpassad / Responsiv design
Produktregister & Rapporter
Moderna betalningsalternativ
Sökmotorvänlig
webbshop

exempel webbshop

Lättskött webshop

Idag har vårt CMS-verktyg en stor mängd moderna funktioner där du kan sköta både hemsida, webshop och mycket mer. Du kan till och med ändra designen på din hemsida utan att kunna någonting om programmering.


Designa din egen webshop

Vi designar och anpassar webshop efter dina önskemål, exemplevis med inbyggt offertverktyg. Starta webbshop idag så får du den precis som du vill ha. Våra webbshoppar är dessutom alltid enkla att sköta, så att du kan fokusera på dina affärer. Och sälja mer.


Obegränsat antal produkter

Vår webshop har obegränsat antal produkter, smarta kategorier, sökfunktionen, moderna betallösningar som t ex Klarna och mycket mera.

Smart rapportering

Webshoppen har smarta funktioner för rapportering

Vanliga frågor

 Kan jag uppgradera min webbshop med fler funktioner?

Absolut. Detta är den stora styrkan med vår avancerade plattform. Vi fixar det mesta - allt från avancerade intranät till webbaserade bemanningssystem.

 Hur många produkter kan jag ha i min webbshop?
Du kan ha obegränsat med produkter i din webbshop, du kan även ha olika varianter av samma produkt tex olika färgval och storlekar.

 Kan jag designa min egen webbshop?
Du kan själva påverka utseendet på din webbshop, genom att ändra färger bygga upp kategorier mm. Om du vill ha en helt unik design, så kan vi göra detta till dig.

 Vilka betalningslösningar för webbshopen är möjliga?
I dagläget ingår Klarna checkout, det är en jättebra betallösning som dem flesta brukar vara nöjda med. Men om ni vill ha en annan betalningslösning så går detta givetvis också att få, det är bara att kontakta oss om era önskemål.

Starta en webbshop idag

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig igång
Kontakta mig

Adress

Östra Ågatan 43
753 22 Uppsala

Mån – fre 9:00 – 16:30

Kontakt

018 – 472 15 00
hello
o
@
o
webbsajt.nu
Köpa hemsida eller starta webbshop till företag med webbsajt.nu logo